21 – 24 NOVEMBER 2019 | Iași, “Internațional” Hotel 

ONLINE REGISTRATIONPERSONAL PAGE

C11. TRAIN THE TRAINER

Monday, November 18th 2019; course for physicians.

Course directors: Vladimir Poroch MD, PhD, Frank Ferris MD, PhD
Location: Belvedere Hall, International Hotel

 

11:00 – 12:00 Presentation Skills with PowerPoint
Large group interactive didactic
60 min
12:00 – 12:15 Break 15 min
12:15 – 13:45 Practice Presentation with Feedback
Several small groups so everyone can practice
90 min
13:45 – 14:15 Break 30 min
14:15 – 14:45 Small Group Facilitation Skills
Large group interactive didactic
30 min
14:45 – 15:45 Practice Small Group Facilitation with Feedback
Several small groups so everyone can practice (I)
60 min
15:45 – 16:00 Break 15 min
16:00 – 17:00 Practice Small Group Facilitation with Feedback
Several small groups so everyone can practice (II)
60 min
17:00 – 17:30 Evaluation, closing remarks. 30 min

Contact CONFER 2019’s PCO

 

Address: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: +40 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@oncologieiasi.ro
Website: 
www.eventernet.ro

10 + 3 =